Нашето кетъринг меню

Впечатлете гостите си с приготвено с внимание към всеки детайл кетъринг меню, без да губите време и да робувате на кухнята. Регистрирайте се и поръчайте здравословна и вкусна храна за закуски, обеди и коктейли у дома или в офиса. Не забравяйте да завършите програмата със сладко изкушение и добавете любимия си къпкейк.
Поръчай

Корпоративен кетъринг

За бизнеса предлагаме специално разработени кетъринг пакети за ежедневни доставки, обеди, кафе паузи и коктейли, удобно разплащане и надеждна доставка. Осигуряваме пълна прозрачност, лесно управление на поръчките и висококачествено кетъринг меню. Оставете траен спомен с нашите брандирани къпкейкове.
Поръчай

Организиране на събития

Предлагаме цялостна организация на събития от всякакъв тип и с внимание към всеки детайл и професионализъм - от избора на локация, оформление на пространството и декорация, развлекателната програма, до необходимото кетъринг оборудване, избор на кетъринг меню и подходящо обслужване. 
Направи запитване

Няколко думи за нас

mycatering.bg е създаден от група професионалисти с дългогодишен опит в сферата на кетъринга. Основните ни цели са да се улесни организирането на събития, да отговорим на нуждата на бизнеса от надежден кетъринг партньор и да подаде ръка на домакинята, която не иска да прекара деня в кухнята.

За нас е важно да познаваме всеки клиент лично. Затова регистрациите в mycatering.bg са задължителна стъпка преди поръчката. Така помним адреса и предпочитанията Ви и всяка следваща поръчка е по-лесна. Така знаем на кого да подарим къпкейк.

Приемаме поръчки поне 48 часа преди събитието, от понеделник до четвъртък, защото вниманието към детайлите отнема време, а работата с качествени и свежи продукти изисква добро планиране.

Добре дошли при нас и добър апетит!