Блог

5 Стъпки Да Направиш Абитуриентската Си Вечер Незабравима

01.05.2018
1. Подготви всичко предварително
Една от най-странните черти, която много хора споделят, е навика да оставят редица важни неща винаги за последния момент. Простата истина е, че колкото повече неща оставиш за подготвяне накрая, толкова по-голям става шанса нещо да се обърка неочаквано или да остане несвършено в хаоса. Най-лесният начин да избегнеш този потенциален проблем е като се постараеш да подготвиш максимално много от нужните ти неща предварително – не оставяй търсенето на балните ти обувки или любимите ти обеци да е нещото, което да помрачи този специален за теб ден, и направи всичко възможно тези малки, но важни детайли да бъдат подготвени предварително от поне предишния ден.

Абитуриентска

 
2. Не оставяй нищо на случайността
Най-добрият начин да си сигурна, че нищо безценно важно за перфектната бална вечер няма да остане забравено или несвършено, е като заложиш на добрата стара тактика с изготвянето на списък. Абитуриентската вечер и часовете преди нея са време, в което доминират вълнението и очакването за едно изпълнено с незабравими спомени събитие – но за разлика от всеки друг път преди това, използването на пищов тук е позволено. Запиши най-важните неща на лист хартия и провери дали си изпълнила всичко от списъка преди да потеглиш към твоята паметна вечер.
 
3. Всичко е в детайлите
Не забравяй, че понякога доброто прекарване е свързано с това да си подготвена за всякакви ситуации. Рядко се замисляме за това как една полуизтощена батерия може да помрачи иначе перфектно протичащата вечер, лишавайки ни от възможността да превърнем безценните спомени, които се случват около нас, в любими снимки към които да се връщаме след време, или пък да имаме възможността да уверим хората, които биха се притеснявали за нас, че всичко е наред - с помощта на едно дискретно изпратено текстово съобщение. Така че малките детайли свързани с това дали сме заредили смартфона си, дали сме подготвени за неочаквани проблеми с грима и прическата ни и дали сме се сетили, че неща като лепенка или хапчета против главоболие могат да се окажат полезни в определено ситуации, могат да голяма степен да определят цялостното ни впечатление за това дали сме прекарали една истински магична абитуриентска вечер или не.

Абитуриентски бал4. Перфектното изпращане
Хората са казали, че денят се познава по сутринта, и в някои отношение това е валидно и за балната ни вечер. Едно добре организирано парти по изпращане, в компанията на нашите най-близки хора и приятели, може да ни зареди с настроение за предстоящото парти както нищо друго. И макар абитуриентската вечер да е всъщност нашата вечер, доброто настроение на гостите ни може само да допринесе към значимостта, която ще остави събитието като впечатление у самите нас. Както и ни дава възможност да покажем колко много държим на значимите хора в живота си, като ги поглезим със страхотно подбрано меню, много изненади и възможност да допринесат за нашата специална вечер, с тяхното неподправено добро настроение.
 
5. Винаги навреме
Всеки един от горните съвети в тази статия би се обезсмислил, ако закъснеем за собственото си парти. Абитуриентската вечер може да бъде не само лудница от незабравими емоции, но и такава съставена от задръствания, трудни за преодоляване тълпи, блокирани улици или дори трудни за намиране приятели. Единственият и най-добър начин да не позволиш на което и да е от тези неща да се изпречи на пътя на твоето добро настроение, е да потеглиш малко по-рано със своята каляска или BMW, за да имаш време да стигнеш до своя бал дори някоя неочаквана пречка в крайна сметка да ти коства ценни секунди или минути.
 
И в нито един момент не забравяй, че това е твоята вечер. Парти, на което да се насладиш, и което да помниш завинаги - не само заради нещата, които ще се случат, но и заради компанията, с която са били споделени.