Блог

Кетъринг поднасяне и кетъринг събития

01.04.2018
Когато чуете думата кетъринг първата асоциация, която изниква в ума е думата храна. Всъщност кетъринг е много повече. Ние организираме цялото събитие, а храната е само част от него. Като кетъринг компания, ние обръщаме внимание всички важни детайли.
Вида на събитието определя кетъринг менюто и начина на сервиране. Като например, храна която се поднася по време на следобеден коктейл трябва да бъде лесна за консумация с ръце.
Опита ни показва, че вида на кетъринга играе важна роля за успеха на събитието. Ние  от Парти Сервиз можем да Ви предложим различни стилове на сервиране и кетъринг.
Кетъринг за закуска
Американският писател Робърт Хайнлайн е написал, че няма да присъства дори на свършека на света без добра закуска. 
Поставяме закуската на първо място в нашите кетъринг услуги за  да можете да съчетаете полезното с приятното и да започнете деня си с усмивка.
Предлагаме разнообразни видове кетъринг за здравословна и вкусна закуска: Бизнес закуска, Закуска на бюфет, Прясно приготвена Английска закуска
Кетъринг за кафе паузи
Кафе паузата не е само кафе, а  момент за релакс и възможност за леко хапване. Не е чудно, че е неотменна част от планирането на  конференции, срещи, семинари, лекции и обучения.
В зависимост от вашите желания предлагаме кетъринг с богат избор  от домашни сладки, солени бисквити, мъфини, кроасани, пресни плодове,  кафе, чай и освежаващи напитки.
Кетъринг за коктейли
За коктейли, партита и всички събития без настаняване ние сервираме кетъринг меню с вкусни хапки и миниатюри, приготвени от качествени продукти с  фокус към детайла и артистично поднесени. Съобразяваме кетъринга с Вашите желания, сезона и възможностите на локацията.
Кетъринг за топъл и студен бюфет
Предлагаме варианти за топъл и студен бюфет, подходящи за различни поводи - работни обеди, корпоративни събития и лични празници.
Предимство на бюфета е възможността за съчетание на различни вкусове и богато разнообразие от салати, вегетариански ястия, печива, риба, пресни плодове и зеленчуци. Изготвяме цялостната визия и презентация на кетъринга  според Вашите желания и концепцията на събитието.
Кетъринг за официални събития
Официалните обеди и вечери са подходящи за тържествени поводи като сватби, юбилеи, награждавания, протоколни изяви, дипломатически и корпоративни срещи.
Този вид събития включват внимателно подбрано, елегантно кетъринг меню, планирано според концепцията и сезона. Всяко ястие се поднася в съчетание с подходящо вино. 
Аранжирането на масите и  декорацията на залата изискват специално внимание. Кристални чаши, качествен порцелан, елегантни прибори и впечатляващи флорални аранжировки са  характерни за нашите специални събития.
Кетъринга е съобразен със сценария на повода. Сервиза е акуратен и ненатрапчив.
Официалните събития изискват индивидуално меню за всеки гост. 

info@mycatering.bg
http://mycatering.bg