За нас

mycatering.bg е създаден от група професионалисти с дългогодишен опит в сферата на кетъринга. Основните ни цели са: да улесни организирането събития, да отговорим на нуждата на бизнеса от надежден кетъринг партньор и да подаде ръка на домакинята, която не иска да прекара деня в кухнята.

Изборът на кетъринг меню се затруднява от убийствената аритметика на предпочитанията на гостите, бюджета, с които разполагаме и вечно недостигащото време. Разплитаме възела с готови комбинации от вкусове, за да можете да опитате различни ястия без да се ангажирате с големи количества. Улеснен процес на поръчка, за да виждате ясно как се разпределя бюджетът. И не на последно място удобството да поръчате веднага Вашия кетъринг.
 

​Нашата рецепта за къпкейкове и добра храна


Къпкейковете, които предлагаме на сайта, са изцяло приготвени в нашата кухня. Както всички продукти, които предлагаме, влагаме в тях дълги години опит и професионализъм.
  • Използваме само най-добрите продукти от дългогодишни, изпитани доставчици;
  • Уверени във вкуса, вида и качеството на храната, която сервираме, тъй като контролираме целия процес по приготвянето;
  • Постоянно търсим нови допълнения към менюто и изпробваме многократно нови вкусове, за да се получи оптималната комбинация преди да я поднесем на клиентите;.
  • Полагаме усилия за презентацията на храната, защото смятаме, че и най-простите ястия, заслужават да изглеждат прекрасно.
Добрият кетъринг изисква планиране и стабилна организация. Не всички малки неща, които правим, за да Ви доставим здравословна, безопасна и вкусна храна, се виждат с просто око. Като професионалисти се гордеем най-много именно с вниманието към тези детайли.